Здравен информационен център Медикъл Караджъ“ има удоволствието да посрещне  за

...
Здравен информационен център Медикъл Караджъ“ има удоволствието да посрещне  за
Коментари Харесай

Безплатни консултации с доц. д-р Байрам Шахин, специалист-УНГ и лицево-челюстна хирургия гостува на 20-ти май 2023г. в гр.София

Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ има удоволствието да посрещне  за първи път на 20-ти май 2023г.  в София- експертът по уши-нос-гърло и лицево челюстна хирургия доцент доктор Байрам Шахин. Той ще гостува по покана на нашия шеф Звезделина Лютфи.Всички пациенти, които се нуждаят от консултация за второ мнение, по отношение на: хирургия при рак на главата и шията; хирургия на щитовидната жлеза; болести на синусите; хирургия на ухото; детски УНГ болести,  могат да се възползват от консултацията със експерта, да получат второ мнение и да схванат какви са опциите за лекуване в чужбина на тяхното заболяване. Доц. доктор Байрам Шахин приема за консултация и деца с УНГ болести.

Това, което би трябвало да създадат пациентите, искащи да се възползват от безплатната консултация с доцент доктор Байрам Шахин е да се обадят на телефоните на здравния център 0879977402 / 0879977401 и да запишат час за консултация.



Кой е доцент доктор Байрам Шахин?

Завършва Медицински факултет на университета  в Коджаели – придобива здравното обучение. През 2017г. Завършва компетентност в Истанбулски университет, Истанбулски факултет по медицина (Çapa). През 2018г.  получава турски документ за подготвеност по хирургия на ухото, носа, гърлото и главата и шията (борд). От 2012г. до 2018г. практикува в Истанбулски университет, към Истанбулски факултет по медицина (Çapa)-Катедра по оториноларингология и хирургия на главата и шията. От 2018г. до 2018г. практикува в Държавна болница „ Malatya Darende Hulusi Efendi “ (задължение за държавна служба). От 2018г. до 2020г. работи в S.B.Ü Derince Training and Research Hospital - експерт по уши, нос, гърло и хирургия на главата и шията. От 2020г. до 2023г. работи в S.B.Ü Derince Training and Research Hospital – заместник-главен доктор. От 2020г. до 2023г. работи в болница за образование и проучвания S.B.Ü Derince - председателство на комисията по обучение. От 2020г. до 2023г. работи в болница за образование и проучвания S.B.Ü Derince - редактор и съветник на здравно списание „ Kocaeli “. От 2020г. до 2023г. работи в  S.B.Ü Derince Training and Research Hospital - управител на звеното по „ здравен туризъм “. 2023 г.  досега Dr. S.B.Ü Derince Training and Research Hospital – доктор в клиника по уши, нос, гърло и хирургия на главата и шията.

Сфери на интерес (клинични):
Хирургия при рак на главата и шиятаХирургия на щитовидната жлезаЕстетика на носаЕстетика на клепачите-блефаропластикаЗаболявания на слюнчените жлезиЗаболявания на синуситеХирургия на ухотоДетски УНГ заболявания
Защо е значимо да се възползвате от безплатните съвещания с доцент доктор Байрам Шахин ?
Специалистът има опит и може да даде за Вас различно пояснение за Вашите здравословни проблемиСпециалистът може да Ви предложи друг проект за лекуване.Специалистът може да предложи лекуване, когато за Вашето заболяване е установено, че няма таковаСпециалистът ще Ви предложи осведомен избор, по отношение на Вашето болестта.Специалистът ще Ви обясни вероятните, опасности и изгоди от лечениетоСпециалистът ще отговори на всичките въпроси, по отношение на Вашето заболяване.
 

Пациентите, които разполагат с настояща здравна документи и желаят да получат час за безвъзмездна консултация, с доцент доктор Байрам Шахин на 20-ти май 2023 година в София , могат да си обадят на телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879 977 401 / 0879 977 402 или да заявите стремежи от вас час онлайн на  

 

Имайте поради, че по време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР